JouwSiteOnline heeft verschillende modules/plug-ins die handig zijn voor de klant en die de bedrijfsvoering goed kunnen ondersteunen. Heironder hebben we er een aantal voor je opgesomd. Er zijn natuurlijk nog veel meer, dus als je een specifieke functionaliteit wilt die er niet bijstaat, neem dan contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden met je.

Contactformulieren
Met de plug-in voor formulieren kunnen makkelijk formulieren worden aangemaakt. Denk daarbij aan een standaard contactformulier, een sollicitatieformulier waarbij sollicitanten een CV kunnen uploaden en een formulier voor het maken van een reservering. De plug-in biedt vele mogelijkheden en de ingevulde formulieren kunnen in de database worden opgeslagen, zodat deze informatie centraal ligt opgeslagen. Tevens kan worden aangegeven aan wie gegevens moeten worden toegestuurd binnen de organisatie.

Formulieren tegen spam beschermen
Je kunt je formulieren tegen spammer beschermen door een zogenaamde Google reCaptcha te gebruiken. Zoals je misschien al weet, zorgen captcha’s er voor dat spambots geen (of in minder mate) kans van slagen hebben bij jouw formulier. Met een captcha geeft de bezoeker aan dat hij geen spambot is. Hiervoor moet hij eigenhandig cijfertjes invullen die als voorbeeld worden gegeven.

Je hebt sterke en minder sterke captcha’s. Je hebt duidelijke en minder duidelijke captcha’s. Maar je hebt ook goede en minder goede captcha’s, en reCaptcha is één van die goede. Daarom gebruiken wij deze dan ook voor de beveiliging van formulieren.

SEO optimalisatie
Met de plug-in voor SEO optimalisatie wordt de webbeheerder effectief ondersteund in het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Zo kan men omschrijvingen, paginatitels en keywords makkelijk beheren. Tevens geeft de plug-in informatie m.b.t. verbeteringen en optimalisaties. Er is een gratis en een betaalde variant. De betaalde variant biedt een ruim scala aan mogelijkheden waardoor de site SEO proof is.

Google XML Sitemaps
Zoekmachines spelen een belangrijke rol in jouw online succes. Hoe beter je in de zoekmachines wordt gevonden, hoe beter omdat 90% van de mensen via een zoekmachine opzoek gaan naar een dienst of een product. Met een Google sitemap geef je aan Google door hoe jouw website structuur in elkaar zit en welke pagina’s wel/niet geïndexeerd moeten worden. De Google XML Sitemaps plugin genereert een mooie XML Sitemap die je ondermeer ook kan gebruiken in Google Webmaster Tools of andere optimalisatie tools.

Online reserveren
De online reserveren plug-in toont een knop met een tekst zoals “Reserveer nu” waar de gebruiker op kan klikken zodat hij automatisch ingelogd wordt met zijn WordPress gebruikersnaam bij jouw agenda. Als je jouw gebruikers niet laat inloggen op de kan dat ook anoniem.

Online reserveren is eenvoudig en voordelig. Gratis voor kleine gebruikers, abonnementen vanaf € 6,00 per maand.

Specifiek:

  • Geïntegreerde betalingsafhandeling via iDEAL (via Mollie) of Paypal mogelijk;
  • Integratie met Outlook, Excel en Google Calendar;
  • Veel tijdsbesparende functies, zoals automatische wachtlijsten;
  • Gebruikersvriendelijke interface, internationaal bekroond;
  • Beschikbaar in 25 talen.

De online reserveringsmodule is bijzonder geschikt voor:

Restaurants, Hotels, Fitnesscentra, Campings, Vakantiewoningen, Muziekscholen, Tandartsen, Tennisclubs, Rijscholen, Huisartsen, Adviesbureaus, Therapeuten, Bed & Breakfast diensten, Fiets- en autoverhuur, Golfclubs en zo verder. Dus eigenlijk voor iedereen die zijn klanten in de gelegenheid wil stellen online iets te laten reserveren.

Back-up van de database
Regelmatig een back-up maken van je website (en database) is enorm belangrijk. Deze plug-in zal de data op datebase optimaliseren, repareren, opslaan en terugzetten. Dit kan automatisch gebeuren volgens een ingesteld back-upschema. Je hebt de mogelijkheid om een volledige back-up uit te voeren of het aanpassen van enkele data-tabellen. Met de back-up van je data verzekerd, zul je een stuk geruster slapen.

Onderhoudsmodule
Hiermee maak je website tijdelijk onbereikbaar voor je bezoekers tijdens onderhoudswerken. Jij kan als beheerder alle pagina‘s bewerken en bekijken terwijl de bezoeker een boodschap krijgt dat de website momenteel niet bereikbaar is. Erg handig als je geen aparte testomgeving tot je beschikking hebt om de (grote) aanpassingen te doen.

Slider plug-ins
De template kent diverse schitterende plug-ins waarmee beeldencarrousels en productpresentaties kunnen worden gemaakt. Je kunt hiermee geweldige zogenaamde sliders maken die bijvoorbeeld op de homepage enorm kunnen inspireren en converteren. Met het juiste beeldmateriaal heb je hiermee een sterke marketingtool in handen waarmee je verschillende boodschappen kunt communiceren.

Google integratie plug-in
De bijzonder handige plug-in maakt het mogelijk je website of e-shop op eenvoudige wijze te volgen. Je koppelt jouw Google Analytics account aan je website en alle gebeurtenissen op je website worden automatisch bijgehouden.

Social Media plug-ins
Er zijn verschillende plug-ins beschikbaar waarmee je jouw social activiteiten binnen jouw website kunt presenteren en stimuleren. Denk aan jouw Social feeds als Twitter en Facebook getoond op jouw site. Of de mogelijkheid social icoontjes op je pagina’s toe te voegen. Niet alleen Twitter en Facebook maar ook printknop en conversie naar pdf. Je bepaalt zelf welke social icoontjes worden getoond.

Anti spam plug-in
Op een website die reacties van bezoekers toelaat, heb je vaak last van commentaar spam. Dat zijn van die vervelende en niet relevante reacties met algemene onzinteksten en links naar dubieuze websites. Met deze plug-in kun je veel van deze onzinberichten tegen houden.

Plug-ins voor een snellere website
De laadtijd van je website heeft indirect of zelfs direct invloed op het aantal (terugkerende) bezoekers, op je ranking en op de conversie. Met deze plug-ins kun je de site een stuk sneller maken.

Meertaligheid
Met de meertaligheidsmodule kun je jouw website in verschillende talen opzetten. Wij maken onder andere gebruik voor de grotere websites de populaire plugin WPML. Dit is een betaalde plug-in die uitgebreide mogelijkheden biedt voor meertaligheid. Een andere mogelijkheid is de WordPress Network functie. Hiermee kun je meerdere subsites onder één WordPress-installatie plaatsen. De subsites zijn volledig onafhankelijk van elkaar en kunnen dus ook een compleet andere indeling of zelfs layout krijgen. Wel kunnen pagina’s tussen Multisite Language Switcher websites aan elkaar gekoppeld worden, zodat de bezoeker tussen talen kan switchen en toch op dezelfde plaats in de site blijft. We bekijken graag de mogelijkheden voor jouw multi-language website.

Veelgestelde vragen, FAQ module
Met deze module kun je jouw bezoekers antwoord geven op hun veelgestelde vragen. Op deze wijze kun je duidelijkheid schaffen in diensten die je levert en zo kun je ook onnodige telefoontjes voorkomen. Hiermee ontlast je bijvoorbeeld de helpdesk en de klantenservice afdeling (mocht je die in huis hebben).

Portfolio
De portfolio module biedt uitgebreide mogelijkheden om jouw werk, projecten en showcases te presenteren. Hiermee kun je jouw (toekomstige) klanten enthousiast maken over jouw werk en jouw vaardigheden. Je kunt de portfolio ook gebruiken om jouw diensten overzichtelijk te presenteren. Je kunt gebruik maken van teksten, beelden en video’s om je werk over het voetlicht te brengen.

Nieuwsmodule
Als je regelmatig nieuwsberichten hebt, dan is deze module ideaal om je nieuws op je website te communiceren. Je kunt dan gelijk een mooi archief vormen. Je kunt je nieuws ook door middel van blog-items presenteren. De mogelijkheden zijn talrijk!

Prijstabellen
Wanneer je pakket aanbiedingen hebt, dan kun je deze op een aantrekkelijke manier presenteren door prijstabellen. Je kunt je bezoeker dan op een overzichtelijke wijze jouw diensten / producten laten zien, compleet met hetgeen men bij de dienst krijgt en wat de klant daarvoor dient te betalen.

Webshop
Als je producten  online wilt verkopen, dan kan dat uitstekend met de webshop module. Wij maken voor kleinere webshops gebruik van Woocommerce. WooCommerce is een plug-in waarmee je een WordPress-website kunt omtoveren tot een gebruikersvriendelijke webshop. Met alleen de basis van WooCommerce kun je al beginnen met de verkoop van spullen, goederen, downloads, services of wat je ook maar wilt.

Testimonials
Wil je ervaringen van klanten op je website plaatsen, dan kan dat met de testimonial module. Hiermee kun je potentiële klanten laten zien wat anderen van jouw diensten vinden.

Klantenoverzicht
Met het klantenoverzicht kun je een mooi overzicht geven van de klanten in jouw portfolio. Compleet met logo van je klant kun je mooi pronken op jouw website.

Medewerkers
Je kunt jezelf en je eventuele collega’s op een mooie manier op de website presenteren. Hiervoor maak je dan gebruik van de medewerkersmodule. Je kunt dan de naam, functie, expertises van de persoon invoeren, uiteraard met foto en verwijzingen naar eventuele social accounts van de desbetreffende persoon.

Tabslider
Met de zogenaamde tabslider kun je informatie in overzichtelijke tabjes aanbieden en presenteren. Hierdoor kun je interactief content aanbieden en de bezoeker over verschillende onderwerpen via tabjes informeren. Erg handig als je veel content hebt en de ruimte op je website zo effectief mogelijk wilt benutten.

Reacties
Wanneer je op je blog-artikelen of je pagina’s reacties van bezoekers wilt toestaan, dan kan dat. Hiermee kun je een interactieve website maken. Uiteraard kun je bepalen dat de reacties niet direct online mogen maar dat je daar nog een controleslag over wilt doen. Op die manier voorkom je ongewenste reacties en nutteloze spamberichten op je website.

Digitale nieuwsbrieven
Wist je dat wij jou ook kunnen helpen als je digitale nieuwsbrieven wilt versturen? Wij maken hiervoor gebruik van een sterk nieuwsbrief systeem. Wij maken gebruik van een handig en professioneel web-programma waarmee je heel eenvoudig nieuwsbrieven kunt maken en versturen. Het programma is erg toegankelijk. De gebruiksvriendelijkheid is enorm fijn. Het is bijzonder eenvoudig om nieuwsbrieven aan te maken en deze te verzenden naar je klanten. We plaatsen ook gelijk een formulier op de website waarmee mensen zich kunnen registreren! Het programma bevat uitgebreide statistieken waardoor je direct inzicht hebt in waarin mensen op klikken en welke items van je nieuwsbrief populair zijn. Zo leer je veel van je klanten en jouw eigen diensten. En het mooie is dat het mailprogramma tot 2000 abonnees en 12.000 e-mails per maand gratis is. Wij rekenen alleen de inrichtingskosten en eventuele tijd besteed aan uitleg.

WordPress Back-up
Een plugin voor het maken van een backup van jouw database is iets wat je niet kunt missen. Je kunt met deze plugin altijd een backup maken voordat je bijvoorbeeld WordPress updates uitvoert. Als er iets misgaat, dan wordt de is er altijd een backup.

Overige
Zoals je ziet zijn er tal van handige plug-ins. Wil je een speciale functionaliteit online aanbieden aan je klanten, neem dan contact op en we kijken gezamenlijk welke plug-in hiervoor (en in jouw geval) het meest geschikt is.