JouwSiteOnline.nl helpt ondernemers in eerste instantie om een effectieve en professionele website (of webshop) online te krijgen. Als ZZP-er en kleinere organisatie heb je meestal niet de professionele kennis in huis om dit helemaal alleen te doen.

Wij proberen je te ontzorgen in dit proces en begeleiden je van A to Z. We kunnen het gehele proces van het registreren van een domeinnaam, het regelen van de juiste hosting, het installeren van de benodigde software, het aanmaken van de database en het inrichten van de website/-shop voor jou uit handen nemen.

Op deze manier ben je verzekerd van een zorgeloze online-gang. Met als resultaat een representatieve website die aansluit bij de professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Wanneer je de teksten, afbeeldingen, video’s en download allemaal al op orde hebt, dan kun je al binnen één à twee weken online staan!

We maken gebruik van WordPress en een zeer krachtige template die een scala aan mogelijkheden biedt en die flexibel genoeg is om met jouw organisatie mee te groeien. Dus je doet niet alleen een investering voor nu maar ook voor de toekomst.

Na de oplevering ben je vrij in het beheer van je website en ben je niet meer van ons afhankelijk. Uiteraard kun je altijd bij ons terecht voor extra hulp en informatie of verdiepende workshops.

Met meer dan 20 jaar online ervaring (zowel B2C als B2B) staan we je graag effectief bij in jouw online avontuur.