Een bijpassende huisstijl bij jouw website?
Onze ontwerp-ster “Maartje” bouw met alle liefde jouw merk, van blanco tot perfecto!

Ik heb een idee.. wat nu?

Top; het idee is er, nu de uitwerking nog. Binnen een huisstijl vallen verschillende categorien.
Een huisstijl heeft alles te maken met de brandvorming van jouw merk, zowel digitaal als bedrukt,
op papier of op bijvoorbeeld een T-shirt! Laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Branding

Alleen het concept (idee) bestaat voordat we beginnen. Er wordt een brandingsboek gemaakt waarin alles staat opgenomen als stijl voor verdere uitingen. Denk aan: een logo, kleurenpallet, typografie en promotievoorbeelden.

Tijd: 1 week

Logo’s

Elk merk begint met een logo. Je zult zien dat jouw idee tot leven komt wanneer de eerste schetsen zijn gemaakt en je jouw logo voor het eerst op jouw nieuwe website of visitekaartje ziet staan.

Tijd: Ontvang 10 logo ontwerpen in 1 dag!

Website

Tegenwoordig heeft elk (professioneel) bedrijf een website. Een mooie en goede website hoeft niet veel te kosten en geeft jouw merk gelijk kracht bij.

Tijd: De website staat in 1 dag online!

Huisstijl

Flyers, brochures, visitekaartje, briefpapier e.d. zijn deze uitingen snel gemaakt, ik vind het zelf vooral leuk om samen met de klant te puzzelen. Eerst schetsen we op papier en daarna verricht mijn fantastische programma “InDesign” de wonderen.

Tijd: 2 uur

Magazines

Ooo, I love making magazines! Met deze opdracht zul je mij heel blij maken. Een bedrijfsmagazine is natuurlijk leuk, maar denk ook aan bijvoorbeeld een persoonlijk magazine maken voor iemand die bijvoorbeeld jarig is!

Tijd: 3 weken

Promotiemateriaal

Ook niet te vergeten, wanneer jouw merk bestaat dan is fysieke promotie onmisbaar! Je kunt het zo gek niet bedenken, je kunt praktisch alles laten ingraven of bedrukken en ik help graag met het design.

Tijd: 2 uur

Portfolio

Het jij een gaaf idee dat je uitgewerkt wilt zien?

Let’s do it!

Deel jou idee en ik help mee